Veure la vida..


Veure la vida passar darrera del vidre.
Hi ha ocasions que ens cal, és sa i necessari que així sigui.  Ara quan aquest rol forma part del nostre tarannà, hi ha dificultats en connectar amb la vida que trasncorre dins nostre (món emocional- mental- espiritual) i ser conscient del que està passant  en el nostre interior..... llavors potser la vida passa i nosaltres... tant sols en som espectadors.

 






Acostumants a transitar de l'acció a la resposta,  immediatessa que reclama el nostre dia dia; passem de la sensació de necessitat l' acció de cobrir-la, sense aturar-nos a analitzat massa quina és la nostra necessitat real i des d'on la estem sentint.  Es l'epoca de la reactivitat: Acció-reacció

En quin lloc en trobes? Potser tampoc ho saps massa bé i et cal clarificar.  Estàs d'acord amb el paper d’espectador o prefereixes el de protagonista?.
Les pors, la inseguretat...  fan que no prenguem les rendes de la nostra existència, boicotejant-nos incosncientment el anar més enllà dels límits.  Tot i així sentim que hi ha una energia que té ganes i clama per poder-se alliberar sortint de la zona de confort...( mal estar, insatisfacció...) energía mobilitzadora que ens porta a fer un pas endavant cap a la propia indepedència a pesar de...  
Si veus, sents, penses... que et limites, sempre pots fer quelcom per moure fitxa i anar més enllà. 
Amb les meditacions guiades o fantasies guiades en les que viatgem a veure el material que tenim emmagatzemat al inconscient i portar-lo a la llum de la consciència;  la teràpia gestalt que ens ajuda adonar-nos:  on estem? amb què venim? i amb això que descobrim què en volem fer i cap on volem anar.
Un acompanyament terapèutic ens ajuda anar movent els engranatges que havien quedat encallats. 
Son unes excel·lents eines d' autonconeixement, consciencia, creixement....
Anna M Arnau - terapeuta gestalt i sistèmica.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Oración de las mujeres guardianas de la Tierra

Las 12 barreras de la comunicación

Dragonfly, de Dragón a Libélula