Què puc fer per trobar-me millor?

Què puc fer per sentir...-me, trobar-me bé?
Revisar la motxilla que portes, veure quines coses estan impedint anar cap el ben estar.
Que hi sol haver dins de la motxilla?
Situacions familiars, personals... que no s’ha resolt i que estan allà pendents. Com un arxiu que guardem a una carpeta per fer més endavant i que cada dia al obrir l’ordinador es planta davant la pantalla... i quan el veiem..

 Que hi puc fer?
Aprendre a gestionar les emocions, prenen consciència de com estic i on estic per no traslladar els temes, necessitats, frustracions, carències, dols.... no resolts.. ferides de la infància.
I com, s’aconsegueix?
Amb l’acompanyament terapèutic.
Es pot fer sol?
Si es pot fer, tot i que és difícil ja que caiem en la nostra pròpia trampa de justificacions i excuses. Cal tenir al davant una persona que faci de mirall, que ens confronti, que ens faci ser conscients del que no veiem.


 Què em pot ajudar?

  La teràpia i entre elles la Gestalt (centrada en l’aquí i l’ara i en prendre consciència del que sento, penso, faig i des d’on ho faig)
I la meditació no només ens ajuda a respirar, relaxar desconnectar, també a prendre consciencia del que em passa, on em trobo i que puc fer.


 Per qui és recomanable?
Ho és per tothom tot i que no tots/es tenen la necessitat, ganes d’avançar o de fer quelcom amb el que els passa, senten, viuen.
Es important aquest fet, sentir que amb el que he fet fins ara he anat fent, bé, anar tirant o malament... Que em cal quelcom més, que vull sortir d’aquest cercle. Llavors és el moment, tots tenim el nostre moment i ritme.


 Especialment per a pares/ mares, mestres, educadors/es, persones que en el seu dia dia senten que carreguen, que estan sotmeses a tensió, que prenen moltes responsabilitats, que estan estressades i cansades....encallades en procesos situacions, que no acaben de trobar el que volen. Situacions de canvi, pèrdues, dols, separacions, projectes, adolescència... La vida només es viu un cop vols seguir així o penses que pot haver-hi noves maneres?


 T’agradaria intentar-ho o penses que ja pots anar aguantant així?


 Et va bé deixar-te portar per la corrent dels esdeveniments o penses que tens alguna cosa a fer o a dir?


 Son moltes les preguntes que ens fan qüestionar si es que ho volem fer tens ganes de qüestionar-te o ja et va bé així?


Si es sí ja saps on trobar-me.


Com fer-ho?

Primer adonar-me'n que vull algo diferent, segon trucar... tercer veuren's

 
Teràpia individual i de grup, grups reduïts.
Nens, adolescents i adults.

 
Anna M Arnau
Terapeuta Gestalt i Sistèmica
Centre de Fisoterpia Carla Güibas
c/ Muralla 33, Castelló d’Empúries

972250745- 630475744

No hay comentarios:

Publicar un comentario