L'home del Parc i l'Home de la Platja

 
L'home del Parc de David Castells
 
M'agrada fer un cop d'ull als llibres, per això i digue-me anticuada encara em cal tenir-los fisicament, tocar-los, fullejar-los, sentir el paper a les mans passar full a full.
A vegades llegeixo un parell de pàgines i si m'atrapa el què em diu se que m'agradarà.
L'home del Parc té aquests ingredients, es ágil, ràpid, divertit, en certs polsims de misteri, intriga, històries, filosofía de vida....
Mirar la contraportada i trobar aquesta prescripció encara engresca més:
 
Novel.la antidepressiva i estimulant. Prendre en petites dosis. No fa falta recepta. Pot crear addicció de la bona. Components: Intriga 30% Misteri 25% Humor 25% Romanticisme 10% Psicologia 10% Es recomana posar-la a l'abast d'adults i joves. Daniel Torrents, és un home misteriós, imaginatiu i intuïtiu que ens anirà sorprenent a cada pàgina d'aquesta novel·la en una trepidant història on no hi falta l'humor i que ens conduirà a un final sorprenent.
 
Us recomano la seva lectura, el podeu trobar al Centre de Fisioterapia Carla Güibas, a Castelló d'Empúries.
Al mercat de Nadal del dia 20 de desembre l'autor signarà exemplars, tant de L'Home del Parc com el segon l'Home de la Platja recent sortit del forn.
o per Amazon clicant aquest enllaç:
 
 
 
 
 
 
Ressenyes:
 
"L'home del parc" de David Castells és una novel.la que convida a una lectura apassionada, amb un ritme que no decau mai. La combinació d'una acció trepidant amb pinzellades de pensaments filosòfics i escenes d'alta comicitat, convida el lector a prosseguir amb expectació fins arribar al final.
Núria Esponellà
 
 
 
 
 
 
 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Oración de las mujeres guardianas de la Tierra

Las 12 barreras de la comunicación

El Ikigai