Anar a Teràpia


Planifiquem i la vida, l'univers.... diguem-ho com vulguem s'encarrega de fer caure els castells de planificacions i futur que hem construït en l'aire.
He escoltat de Joan Garriga que un és lliure,  quan realment  és capaç de rebre i perdre el que ens ofereix l’existència amb la mateixa alegria.

Es un aprenentatge, una filosofía de vida.






M'he adonat  després de la formació en Gestalt- Sistemes familiars en que estic  en formació constant; que contràriament al que pot semblar evident, el que de veritat ens costa és rebre. Fer-ho obertament, ser capaç d'obrir el cor, humilment agrair el que ens dona la vida que sovint és molt més del que ens cal.

La clau de la felicitat es aprendre a rebre a  prendre a "tomar" i en això la teràpia ens ajuda.  A ser més lliures, forts, a lliberar-nos de tants "hauries" culpes, pors.... i anar cap a l'autenticitat...
Rebre es "asentir" assentir baixar el cap i prendre tot el que la vida ens ha donat i aquest és un procès que sense acompanyament dificilment ho podem fer.


Per quin motiu fer terapia?

Quan sentim que la vida ens posa proves que ens costen superar, hi ha repeticions, sentim que ens manca quelcom i no ho podem identificar, que no ens trobem vivint en el aquí i ara i transitem constantment entre el passat i el futur, quan ens cal compartir… Podeu pensar hi entrem tots, us puc contestar que és tant el benefici que s’aconsegueix que hauria de ser un deure poder-hi accedir. Ara... només aquells que vulguin desencallar-se, sortir, créixer viure de manera diferent, que sentin la necessitat de canvi i viure diferent tindran la força de fer-ho.

Algunes series com "Terapia de Choque"  que ens endinsa en el món de la terapia en el esport i com es habitual que els esportistes d'élit tenen al costat el terapeuta que els acompaña en tots els canvis i procesos. "EnTerapia" en que ens permet veure com son les sessions i perdre la por a començar un procés terapeutic.  Ajuden a entendre i a normalitzar el que en altres paisos  és un fet habitual i que aquí encara ens pesen alguns "tópics".
 
Aquestes són les flors que he anat recollint,  després d'haver-me alliberat de moltes espines i estic en disposició al servei  d'acompanyar-vos a descobrir les vostres


Anna M Arnau
Terapeuta Gestalt- Sistèmica.
Hores concertades.
630475744- 972250745

http://www.cfisioterapiacarla.es/
 
 
 
 

Comentarios

Entradas populares de este blog

Oración de las mujeres guardianas de la Tierra

Las 12 barreras de la comunicación

El Ikigai