Einstein i les seves anéctodes


 S’explica que durant els anys 20, quan Albert Einstein començava a ser conegut per la seva Teoria de la Relativitat, era amb freqüència sol•licitat a les Universitats per donar conferències. 





 Donat que no li agradava conduir, va contractar els serveis d’un xofer. Després d’uns quants dies de viatge, Einstein li comentà al xofer que començava a estar avorrit de repetir el mateix una vegada i una altre.
-Si vol- li digué el xofer- el puc substituir per una nit. He escoltat tants cops la seva conferència que la puc recitar paraula per paraula.-
Einstein hi va estar d’acord i abans d’arribar a la següent destinació, es varen intercanviar la roba i Einstein es posà al volant.
Varen arribar a la sala on es feia la conferència i com que cap dels acadèmics presents coneixia a Einstein ningú va descobrir la farsa. Així doncs, el xofer va exposar fil per randa la conferència que tants cops havia escoltat. Al final d’aquesta, un dels professors de l’audiència li va preguntar quelcom que, com és lògic, el xofer no tenia ni la més remota idea de la resposta, però en un atac d’enginy li contestà:
- La pregunta que fa vostè és tant senzilla que deixaré que li respongui la persona que es troba al final de la sala....QUE ËS EL MEU CHOFER-


Font: Astrorural Nit D'estels

Comentarios

Entradas populares de este blog

Oración de las mujeres guardianas de la Tierra

El Ikigai

Las 12 barreras de la comunicación